Aktiv hållare iPhone 3G/3GS stående/liggande

Aktiv hållare iPhone 3G/3GS stående/liggande


Valet för dig som använder din iPhone för navigation och enkelt vill kunna byta mellan stående eller liggande läge, endast roterar hållaren till önskat läge.
Aktiv hållare iPhone 3G/3GS stående/liggande
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 1-2 dagar
Artikelnummer: 240521023
795,00 :-/st
Brodit

Valet för dig som använder din iPhone för navigation och enkelt vill kunna byta mellan stående eller liggande läge, endast roterar hållaren till önskat läge. När du monterar hållaren placera den i det läge, antingen stående/liggande som du kommer att använda mest. Hållaren ger ett säkrare stående och liggande läge än en vanlig hållare. Genom att använda en aktiv hållare har du alltid ett nyladdat batteri. Dessutom är det bekvämt och trafiksäkert! Kabeln går ut från hållarens baksida och det ger ett extra snyggt, rent intryck. Hållaren ger ett säkrare stående och liggande läge än en vanlig aktiv hållare.

Hållaren har en cigg-kontakt för anslutning till bilens 12 Volt uttag. Om du har en bil med USB-anslutning kan du ta bort cigg-kontakten från hållarens kabel och få en USB-kabel att ansluta direkt till USB-kontakten i bilen.

När du sätter enheten i hållaren ansluts den automatiskt till laddenheten. Den aktiva hållaren är monterad på en kulled och kan vinklas och vridas för att undvika reflektion i skärmen. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

Tillbaka