Produkter   » FÖR BILEN / BILLJUD » BILSTEREO » Dubbel din » Produkt

Alpine INE-S900R

Alpine INE-S900R

INE-S900R har ett gränssnitt som gör att föraren kan visa två funktioner simultant på skärmen, beroende på trafiksituationen.
Alpine INE-S900R
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 4-10 Arbetsdagar
Artikelnummer: 140INES900R
11 995,00 :-/st
Alpine

INE-S900R har ett gränssnitt som gör att föraren kan visa två funktioner simultant på skärmen, beroende på trafiksituationen. Detta extremt lättanvända gränssnitt erbjuder möjligheten att kombinera Alpines avancerade navigeringsfunktioner med Bluetooth-telefoni, backkamera, och mycket mer

 

One Look Funktion


Du kan välja mellan fullskärm, eller huvud- och sidoskärm. Dual-screen-läget ger dig två lättöverskådliga vyer i ett, och är helt anpassningsbart, du väljer själv vad du vill se. Du kan även växla mellan de två skärmdelarna när som helst beroende på trafiksituationen, du kanske vill ha navigationskartan på huvudskärmen, sidoskärmen, eller inte visa den alls.

 

One Look Guidning

Alpines senaste navigationsinterface ger dig mer lättöversiktlig, användbar information med en huvudskärm samt en sidoskärm som ger ett flertal visningsalternativ.

 

Visa två kartor samtidigt

Visa en in-zoomad bild på huvudskärmen för att se avfartsskyltar, enkelriktade gator och andra detaljer. Visa samtidigt en ut-zoomad karta på sidoskärmen så du får en bättre översikt.

 

Bluethooth
Den inbyggda Bluetooth-modulen låter dig hantera dina telefonsamtal utan att röra telefonen. Den är kompatibel med de flesta nya telefoner såsom Apple iPhone 3GS, Nokia N97 och N95 8G, HTC Hero och Touch Diamond, Samsung S8000 Jet och Sony Ericsson Xperia X1.

Länk till USB-minne

 

Navigation: Ja
Tillverkare: Alpine
Modell: INE-S900R
Förstärkareffekt: 4x50 watt
AUX-ingång: Ja
Storlek (skärm): 6.1" tum
USB-ingång: Ja
Fjärrkontroll: Tillbehör
Bluetooth: Ja
iPod/iPhoneklar: Via tillbehör: KCU-451iV
Bildutgångar: 1st AV
A/V ingångar: A/V st
Lågnivåutgång: 3 par par
CD-spelare: Nej
Dimensioner (BxHxD): 178 x 100 x 160 mm

Tillbaka