Produkter   » FÖR BILEN / BILLJUD » BILSTEREO » Enkel din » Produkt

Alpine UTE-200BT

Alpine UTE-200BT

Alpine UTE-72BT är en mediaspelare med Bluetooth, frontplacerad USB, alpines ljudkvalitet och handsfree för säker bilkörning.
Alpine UTE-200BT
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 1-4 Arbetsdagar
Artikelnummer: UTE200BT
Pris: 1 199,00 :-/st
ORD. PRIS: 1 499,00 :-
Alpine

Alpine UTE-200BT är en mediaspelare som erbjuder moderna finesser och funktioner, däribland trådlös musikuppspelning och handsfree via Bluetooth. Stöd för det högupplösta filformatet FLAC, USB- och AUX-ingång och full möjlighet att själv välja färgkombination på illuminationen!

2par lågnivåutgångar
AUX / USB
Bluetooth för streaming och handsfree
4x50W Mosfet

Bluetooth:
Använd Bluetooth-funktionen för att streama din absoluta favoritmusik från tjänster som Spotify, TIDAL eller Deezer. Du kan givetvis också spela upp lagrad musik denna vägen. Om telefonen sen skulle ringa så kan du ta emot samtalet och sköta det helt handsfree, vilket ger full möjlighet att hålla koll på vägen du reser på. Supersmidigt och extremt användbart!

USB- och AUX-ingång
Eftersom att bilstereon är utrustad med både USB- och AUX-ingång kan man ansluta de flesta externa källor även om de inte har Bluetooth. Oavsett om man har sin musik lagrad på en Androidtelefon, ett USB-minne, en MP3-spelare eller på iPod/iPhone kan man med Alpine UTE-200BT avnjuta sina favoriter på enklast möjliga sätt.


Justera ljudet för att uppnå din personliga preferens, genom att använda Bass Engine SQ, samt EQ-funktionerna (10 Presets eller med hjälp av 3-bands parametrisk EQ). Anslut slutsteg eller aktiv subwoofer via någon av de 2par lågnivåutgångar man inkluderat eller njut av en direkt högtalaranslutning via den inbyggda 4x50W förstärkaren! Möjligheterna är oändliga och med hjälp av goda inställningar kan du uppnå ett väldigt bra ljudresultat!

 

Tillverkare: Alpine
Equalizer: 3-band parametisk
AUX-ingång: Ja
USB-ingång: Ja
Fjärrkontroll: Ja, tillval
Bluetooth: Ja
Inbyggda delningsfilter: Ja, hög och lågpass
DAB: Nej
Lågnivåutgång: 2 par
CD-spelare: Nej

Tillbaka