Produkter   » FÖR BILEN / BILLJUD » BILSTEREO » Dubbel din » Produkt

Alpine X800D-V

Alpine X800D-V

Alpine X800D-V är ett perfekt integrationssystem, tillverkad av de bästa komponenterna, som levererar en prestanda helt utan kompromisser.
Alpine X800D-V
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 4-10 Arbetsdagar
Artikelnummer: 140X800DV
21 995,00 :-/st
Alpine

Alpine X800D-V skapades med ett ända mål i sikte: att skapa ett high-end infotainmentsystem som överträffar alla förväntningar en Mercedes V-klass ägare kan tänkas ha. Detta fordonsspecifika system ger Mercedes Viano/Vito ägare tillgång till den senaste mediekompatibiliteten, avancerad navigationsteknik och Alpines audiofil ljudkvalitet. Alla komponenter är specifikt utformade för att passa i bilens originaluttag och kan integreras helt med bilens elektroniska system.

Integrerat Bluetooth med handsfree-samtal
50/50 Delad skärm
Navigation med TMC vägledning och 3D kartor
3par 4V lågnivåutgångar

Pekskärmen är en 8 tummare med den senaste videotekniken för enastående bildskärpa, kontrast och upplösning. Navigationskartor visas med fantastiska detaljer, medan filmer eller videoklipp blir en verklig bioupplevelse. Förutom deras fantastiska bildkvalitet är Alpine kända för sin utmärkta ljudkvalitet. Vill du koppla subbas, gå det utmärkt via någon av dess 3par 4V lågnivåutgångar.

Ljudspecialisterna Alpine har konstruerat X800D-V med största uppmärksamhet på detaljer, och med högvärdiga komponenter. Resultatet är en high-end ljudupplevelse för alla Mercedes Vito. Systemet erbjuder också många funktioner ljudjustering såsom digital tidskorrigering och professionell utjämning för att tillåta användare att anpassa systemet till sina egna preferenser.

Systemet erbjuder ljudjusterings funktioner såsom digital tidskorrigering och professionell utjämning som låter användare anpassa ljudet efter sina egna preferenser. Den har även en inbyggd DAB/DAB +/DMB-mottagare som använder sig av en avancerad digital teknik för att din radiomottagning ska levereras med en enastående, brusfri ljudkvalitet.

Dess inbyggda Bluetooth låter dig trådlöst ansluta din smartphone, och möjliggör på så vis handsfreesamtal. Det enkla användargränssnittet gör den lätt att använda och för de mest frekvent uppringda numren finns en snabbuppringningsfunktion. Förutom samtal kan man trådlöst streama musik från sin telefon.

Med X800D-V kan du inte bara lyssna på musik, utan kan även njuta av filmer, musikvideor eller TV-program. Du kan spela upp video innehåll från en red olika källor, såsom DVD-skivor, USB-minnen, senaste smartphones med HDMI-utgång eller bärbara video-enheter som är anslutna till A/V-kontakt. Du kan också ansluta din iPod eller iPhone för att njuta av videoinnehåll på den stora 8 tum skärmen.

Sist men inte minst är detta infotainmentsystem integrerat med ett förstklassigt navigationssystem! Se kartor i 3D med detaljerade byggnader och landmärken från 47 länder över hela Europa. Att orientera dig i storstäder har aldrig varit enklare. För ytterligare körhjälp står hastighetsbegränsningen på displayen och när det kommer en fartkamera får du en varning.

Den dynamiska TMC vägledningen beräknar snabbaste rutten och ger dig trafikinformation i realtid så du kan undvika trafikstockningar. Den avancerade adressinmatningen låter dig mata in postnummer för alla europeiska länder så du snabbare kan söka upp adresser. För att inte missa någon avfart finns även filvägledning som låter föraren veta vilken den bästa banan att ligga i är.

Den innovativa "One Look" split-screen-tekniken gör det möjligt för föraren att se navigeringskartan och ljuduppspelningsinformationen samtidigt. Du kan smidigt växla mellan vanlig och One Look vy med bara en knapptryckning och det eliminerar i sin tur behovet av att växla mellan olika program. Den här funktionen är särskilt användbar på långa motorvägs resor.

 

Navigation: Ja
Tillverkare: Alpine
Förstärkareffekt: 4x50 watt
Equalizer: 9-bands parametrisk
AUX-ingång: Ja
Storlek (skärm): "8""" tum
USB-ingång: Ja
Bluetooth: Ja
Inbyggda delningsfilter: Ja, hög och lågpass
iPod/iPhoneklar: Via tillbehör: KCU-461iV
Lågnivåutgång: 3 par par
Dimensioner (BxHxD): 178x100x164 mm

Tillbaka