Produkter   » FÖR BILEN / BILLJUD » BILSTEREO » Dubbel din » Produkt

Pioneer SPH-DA130DAB

Pioneer SPH-DA130DAB


Pioneer SPH-DA130DAB är en 6,2" stor multimediastation som bland annat har Apple CarPlay.
Pioneer SPH-DA130DAB
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 1-2 dagar
Artikelnummer: SPH-DA130DAB
Pris: 4 490,00 :-/st
ORD. PRIS: 6 195,00 :-
Pioneer

Pioneer SPH-DA130DAB är en 6,2" stor multimediastation som är utvecklad med framtidens Apple CarPlay. Du får alla fördelar från din smartphone som appar, musik och film samt möjligheten att ladda telefonens batteri under resan. Streama din favoritmusik via den inbyggda bluetooth-funktionen och njut av musik av högsta kvalitet eller ta emot dina samtal på ett trafiksäkert sätt.

Med SPH-DA130DAB är du alltid uppkopplad!

Apple CarPlay
Spotify
2 x USB & Aux-ingång
3 par lågnivå i 4V
Waze (via AppRadio Mode+)
Blåtand (2 mobiler anslutna hela tiden)

CarPlay - Din smarta anslutning!
Med SPH-DA130DAB får du tillgång till Apple CarPlay i din bil. Det ger dig möjligheten att behålla fokus på vägen när du väljer musik, ringer samtal, skicka SMS eller får köranvisningar. CarPlay är ett smartare och mer användarvänligt sätt att använda din iPhone i bilen.

Gränssnittet är lättöverskådligt och välbekant för den vane iOS-användaren. Fastna inte i några krångliga menyer som tar upp tid och fokus, då det går oerhört lätt att navigera sig fram till det eftersökta målet.

För att ytterligare ge användaren full kontroll är röstfunktionen Siri integrerat i CarPlay och det innebär att man har möjlighet att kontrollera enheten med hjälp av sin röst. Svara på samtal, diktera meddelanden och mycket mer är fullt möjligt.

Klinisk design, kraftfullt utförande
Tack vare en utökad möjlighet att sätta ditt avtryck på designen kan man få till en personlig lösning som passar just dig. Välj en egen bakgrundsbild, ändra RGB-knappbelysning och välj mellan många olika teman.

Inuti hittar vi en 4 x 50 MOSFET förstärkare som kommer att driva bilens högtalarsystem med ett leende på läpparna och 3par lågnivåutgångar på 4 Volt (fram, bak och subwoofer) ger stora möjligheter att bygga ut systemet med slutsteg och övrig utrustning.

Detta är en maskin som osar av kraft & anslutning och via dubbla USB-ingångar, AUX-anslutning och en trådlös bluetooth får vi även möjlighet att lira lagrad musik eller streama favoritlistorna från Klienter som Spotify.

Backa och ratta
Maskinen har givetvis ingång för backkamera vilket ger en betydligt säkare körning i motsatt riktning. Att fickparkera blir genast betydligt smidigare och inte ett stående problem i storstaden.

Anslutning för rattstyrning är möjlig för att behålla originalfunktionen vid byte från din originalstereo. Kräver bilspecifik specialkabel.

Ljudinställningar
Med en 13-Bands grafisk EQ så finns möjligheten till att skräddarsy ljudet efter eget önskemål.
Utrustad med tidkompensering för den som verkligen vill ställa in ljudet exakt.

Navigation: Nej
Smartfunktion: Apple CarPlay
Tillverkare: Pioneer
Modell: SPH-DA130DAB
Förstärkareffekt: 4x50 MOSFET
Equalizer: 13-bands Grafisk
AUX-ingång: Ja
Storlek (skärm): 6.2 tum
USB-ingång: Ja
Fjärrkontroll: Tillbehör: CD-R33
Bluetooth: Ja
Inbyggda delningsfilter: Ja, högpass, Subwoofer
DAB: Ja
iPod/iPhoneklar: iPhone (lightning)
Format: FLAC,
Lågnivåutgång: 3 par
Bildingångar: Ja
CD-spelare: Nej

Tillbaka